I den kommersielle eiendomsverdenen er det viktig å vite hva man skal se etter når man kjøper en politikk. Det er der smart kjøp kommer godt med. Sørg for å følge disse tipsene for å hjelpe deg med å lære hva du trenger for å unngå svindel og spare penger på retningslinjer for næringseiendom.

Hvis du selger en næringseiendom, kan du understreke hvordan bygningen din kan brukes til forskjellige formål. Selv om det kan brukes til ett formål, må du sørge for at potensielle kjøpere ser hvor enkelt det kan konverteres til en annen bruk. På denne måten får du et bredere spekter av mennesker som er interessert i eiendommen din; Hvis de kan se seg selv i det, er det mer sannsynlig at de kjøper.

Kommersielle lån for eiendomsmegling krever en høyere forskuddsbetaling på eiendommen som blir kjøpt. Tilbring litt tid på å lære om de ulike kommersielle långivere i ditt område for å finne den som har det beste omdømme med låntakere. Dette er sikker på å gjøre en stor forskjell når du prøver å få et lån.

For å lykkes i eiendom, er det viktig å kjenne sitt marked. Ofte vil relatorer som lykkes i ett marked, for eksempel store næringseiendommer, anta at deres suksess vil oversette til andre markeder, for eksempel små bedriftseiendommer. Å gjøre forskningen for å forstå ethvert nytt marked som en relator vurderer å bli involvert i, er avgjørende for å lykkes.

Leiligheter og rekkehus har alle en huseierforening med spesielle regler pålagt av dem kalt pakter, betingelser og restriksjoner (CC &Rs). Les alltid cc&rs. De kan begrense eller regulere praktisk talt hva de vil fra fargen på huset ditt til å parkere bilen din. I de fleste tilfeller er målet deres å fremme samsvar, men du kan finne ut at det ikke er noe for deg.

Du kan runde av porteføljen din ved å investere i næringseiendom. Sørg for å gjøre leksene dine og innse at det er noen forskjellige spilleregler i det kommersielle eiendomsmarkedet sammenlignet med boligeiendomsmarkedet. Det er stort potensial for å eie næringseiendom, bare gjør leksene dine godt før du investerer.

I forhandlingene om en eiendomsavtale, enten du kjøper eller selger, identifiserer du den andre partens høyeste prioriteringer og holder deg borte fra dem. Alle har visse problemer som de ikke vil forhandle om. Ved å finne ut av disse prioriteringene og la dem være i fred, viser du respekt og oppmerksomhet. Den andre forhandleren vil sette pris på dette og bli mer fleksibel i de sakene som er mindre viktige for dem.

Når du leier et kommersielt nettsted, er det svært viktig at skadedyrsbekjempelse holdes oppdatert. Dette gjelder spesielt når du leier i et område som har mange feil eller gnagere, så sørg for å snakke med utleieagenten om noen skadedyrsbekjempelsesregler.

Som du kan se fra de tidligere tipsene, kan kjøp av næringseiendom virkelig utgjøre en forskjell i om du får en god politikk eller en dårlig. Det krever mye forskning og sunn fornuft, men det er verdt det til slutt å ha en god politikk som vil beskytte næringseiendommen din.