Næringseiendom og boligeiendom er to separate verdener. Taktikken du bruker for å finne og kjøpe bolig vil ikke ha noen bruk for deg i riket av næringseiendom. Bruk tipsene vi legger ut i denne artikkelen hvis du vil finne de beste tilbudene rundt på de kommersielle eiendommene du ønsker.

Når du leier et kommersielt nettsted, er det svært viktig at skadedyrsbekjempelse holdes oppdatert. Dette gjelder spesielt når du leier i et område som har mange feil eller gnagere, så sørg for å snakke med utleieagenten om noen skadedyrsbekjempelsesregler.

For å beskytte deg selv, sørg for at avtalen som du og megleren din bestemmer deg for er skriftlig. Legg til noen betingelser for det som lar deg avslutte dem innen fem til ti dager med et skriftlig varsel hvis de ikke gjør jobben sin bra.

Du må vite at næringseiendom fungerer annerledes enn vanlige eiendomstransaksjoner. Du bør bli kjent med terminologien og kanskje ansette hjelp fra en profesjonell hvis du trenger det. Forsikre deg om at du vet hva du får inn før du bestemmer deg for å investere i næringseiendom.

Hvis du er ny i eiendomsspillet, kan det være fristende å prøve å kjøpe mange forskjellige typer eiendommer. selv om de kan høres ut som en god idé, er det vanligvis ikke det beste å gjøre fordi du ville gjort det bedre å mestre en type eiendom i stedet for å ha flere typer som bare er gjennomsnittlige.

Hvis en eiendomslisenstaker skal fungere som din agent, blir de automatisk din agent og må bare jobbe for å utføre handlinger som vil fungere til din beste interesse. Et dobbeltbyrå er når en agent jobber for de to motpartene på samme eiendomssalg. Dette må offentliggjøres og avtales av begge parter.

Hvis du investerer i næringseiendommer, må du alltid være oppmerksom på at det er mange andre eiendommer tilgjengelig. Du bør aldri tillate deg selv å føle deg presset til et salg fordi du føler at det er en siste utvei. Andre eiendommer går alltid opp for salg, så hold deg borte fra å bli følelsesmessig involvert i salget ditt.

Når du leter etter en megler, er en av tingene du må fokusere på om de er generalist eller spesialist. En spesialist vil ha flere ferdigheter innen feltet du ser på, noe som vil tillate deg å få en best mulig avtale.

Vær forberedt, som du noen ganger vil, miste due diligence penger. Due diligence-midler er de som brukes til å betale for inspeksjoner, utviklingssamtaler og andre tester. Det er tider når du vil bruke disse pengene bare for å oppdage at du ikke vil ha eiendommen. Vurder denne delen av forretningsinvesteringen din og innse at det alltid er smartere å gå bort fra en dårlig eiendom, selv om du allerede har investert due diligence penger i den.

Nå som du innser hvor separate verdener er, kan du begynne å nærme deg markedet for kommersiell eiendom gjennom en smalere, mer opplyst vei. Så lenge du kan bruke disse tipsene i noen av dine forretninger, bør du ikke ha noen problemer med å komme ut på toppen.

Få Riktig Kommersiell Eiendomsinformasjon